Pretecho’s

Nieuws

Er zijn op 2 zaterdagen, 7 oktober en 9 december,  pretecho’s gemaakt door de echoscopisten uit het Slingeland ziekenhuis,  Marja van Doesburg en Bianca Bosman. Dit doen ze in hun eigen tijd en het Slingeland ziekenhuis stelt de apperatuur beschikbaar.  Alles voor het goede doel: Steun Ethiopische Vrouwen. Fantastisch!

Zwangere vrouwen hebben zich voor een aantrekkelijk bedrag ingeschreven voor een vroege geslachtsbepaling, een 2-D of een 3-D echo.  Marja en Bianca hebben op 7 oktober de gehele dag echo’s gemaakt en hebben hierbij €1400 bij elkaar gebracht! Ook zijn er verse cupcakes door firma Gaabs uit Doetinchem geschonken, die verkocht zijn. I.v.m. de vele aanmeldingen heeft Marja een extra dagdeel ingepland op 9 december en dit heeft nog eens  € 400 opgebracht!

Het mes snijdt aan 2 kanten met deze actie voor de Ethiopische vrouwen. De zwangere kan samen met haar partner en evt. andere familieleden voor een leuk bedrag een pretecho laten maken en de opbrengst komt geheel ten goede aan het goede doel.

We zijn onze geweldige collega’s Marja en Bianca héél dankbaar voor deze mooie actie die in totaal €1800 heeft opgebracht!

Toon Hendriks heeft op zaterdag 7 oktober prachtige foto’s gemaakt van de zwangere vrouw evt. samen met haar partner. Deze kunnen als foto uitgeprint worden of voor een geboortekaartje gebruikt worden. Dit was ook een groot succes!