Marikenloop 21-5-2017

Nieuws
Er lopen dit jaar 18 leden van VSV de Slinge mee, fantastisch!
VSV de Slinge is het Verloskundig Samenwerkingsverband tussen gynaecologen, verloskundigen in eerste-en tweedelijn, kraamafdeling, kinderartsen, kinderafdeling,  lactatiekundigen, kraamcentrum en de jeugdgezondheidszorg.
18 vrouwen die 5-7,5-10 km lopen voor het goede doel: Steun de Ethiopische Vrouwen! Dit sponsorgeld wordt gebruikt voor de vervaardiging en distributie van wasbaar maandverband voor vrouwen die bevallen zijn en schoolgaande meisjes. Het project in Soddo in Ethiopië loopt heel goed en wordt  nu uitgebreid in de regio rondom Soddo, zodat er steeds meer meisjes naar school kunnen blijven gaan en meer vrouwen kunnen blijven werken tijdens de menstruatie.
Meiden, bij voorbaat dank voor jullie geweldige inzet en hopelijk lopen jullie een geweldig bedrag bij elkaar voor de Ethiopische vrouwen! Héél veel succes!!