3D pretecho’s maken voor het goede doel!

Nieuws

2D-, 3D- of 4D echo’s, geslachtsbepalingen, foto’s geprint, op CD-rom of op USB stick… Alles is mogelijk op zaterdag 20 december 2014! Dan zullen de echoscopisten van het Verloskundig Echocentrum Slingeland, Herma Veldhorst en Marja van Doesburg pretecho’s gaan maken voor iedereen die dat wil. Het Verloskundig Echocentrum Slingeland (VES) bevindt zich op de polikliniek Gynaecologie/Verloskunde van het Slingeland Ziekenhuis in het souterrain, route 4.

De echo’s worden aangeboden voor een zeer vriendelijke prijs. De volledige opbrengst komt ten goede aan de Stichting Steun Ethiopische Vrouwen. We willen uiteraard zoveel mogelijk geld inzamelen, dus de prijzen zijn minimum prijzen, meer geven voor het goede doel mag natuurlijk altijd!!

Meer informatie hierover vindt u op de Facebookpagina van Echocentrum Slingeland.